Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
15.05.2010. u 12:00

Luki Bebiću fanovi su već osnovali grupu – ‘Kladim se da Luka Bebić ne zna upaliti kompjutor’.

Jure Krtalić i Dragan Krstović, vlasnici tvrtke ‘Kamen-dent’ došli su na neobičnu ideju. Ova dvojica Hercegovaca počela su izvoziti kamen vapnenac kojeg imaju u izobilju. U Kamen-dentu kamenje se melje u brašno, a takav se kameni prah prodaje kozmetičkoj, farmaceutskoj i prehrambenoj industriji, ponajprije za zubne paste, ali i pudere, šminke i lijekove, pa čak i kao aditiv za mlijeko i tjesteninu. Za neke se Hercegovce govorilo da prodaju maglu, ali još nitko nije uspio prodati – krš u prahu.

Rad predsjednika Sabora

Luka Bebić u Švedskoj prati debatu o Facebooku

Luka Bebić otputovao je u Švedsku na konferenciju o utjecaju novih tehnologija poput Facebooka na rad parlamenata. Fanovi su mu već osnovali grupu – ‘Kladim se da Luka Bebić ne zna upaliti kompjutor’.

Ispravak netočnih navoda

Kad su četnici saveznici, a Rijeka je u Istri

Draža Mihailović i četnici svrstani su u ‘pokret otpora’ za vrijeme Drugog svjetskog rata, ali ne u nekom opskurnom srpskom listu, već u prilogu Jutarnjeg lista o završetku II. svjetskog rata. Da Jutarnji nema problema samo s poviješću već i sa zemljopisom pokazuje i simulacija havarije tankera u riječkoj rafineriji Urinj što su nazvali – istarskom obalom. Ako je Draža postao saveznik, zašto ne bi Riječki zaljev postao dio Istre.

Novinar pod šahtom

Goršićev dom ipak krade vodu iz vodovoda

Željko Goršić, državni tajnik u MORH-u poznat po tome što je inženjerce HV-a poslao da izgrade društveni dom u njegovu selu, za medijske napise o tome tvrdi da su usmjereni na njegovu političku diskreditaciju. Ujedno je demantirao da je ‘Goršićev dom’ ilegalno priključen na vodu, tvrdeći da ‘dom uopće nema priključka na vodoprivrednu mrežu’. Uporni novinari nisu žalili truda otvoriti vodovodno okno pokraj doma pa su otkrili da dom zapravo nema vodomjera, već je objekt direktno priključen na glavni vod. Za majstorski izveden rad inženjerci HV-a zaslužuju sve pohvale, baš kao i uporni novinari – vodoinstalateri.

Komentara 2

SS
Sam Sin Koče Rin
16:23 15.05.2010.

Di su oni koji kažu da Hercegovci nisu promućurni? Ero, Ero...! Što se tiče Jutarnjeg, njima se nije čudit. Kakvu kašu mute, valjda svi znaju- a o novinarima ne bih trošio riječi.. A Luka je čova starog kova---motika je zakon za njega.

VU
vulgaris
08:24 16.05.2010.

kako još niste shvatili! ne profitira onaj tko zna već onaj koji zna tko zna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?