Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U njihovu domu

Prljava istina: Muški stan ima 15 puta više bakterija od ženskog

kriza
Photos.com
17.02.2011.
u 08:00

Čak sedam od deset testiranih stolića za kavu sadržavalo je koliforme, bakterije koje se nalaze u izmetu životinja, prenosi portal msn.com

Muškarci nikada nisu bili na glasu kao najuredniji, a da je situacija i gora nego što se mislilo potvrđuje istraživanje Sveučilišta Arizona prema kojem je muški stan leglo bakterija. Nakon testiranja površina iz muškog stana (daljinskog upravljača, stolića, noćnog ormarića i kvaka), znanstvenici su otkrili kako muški stan ima 15 puta više bakterija nego dom neudane žene.

Čak sedam od deset testiranih stolića za kavu sadržavalo je koliforme, bakterije koje se nalaze u izmetu životinja, prenosi portal msn.com. Voditelj istraživanja dr. Charles Gerba objasnio je tu nevjerojatnu činjenicu time da muškarci čim uđu u kuću sjedaju u fotelju i stavljaju noge na stol, a čak 90% obuće nakon tri mjeseca nošenja sadržava te opasne bakterije. Bakterije su pronađene i u ženskim stanovima, ali u znatno manjoj količini na svim površinama osim na jednoj – kvaki, za što su opet krivi ispali muškarci. 

– Nismo shvatili zašto je tako. Pretpostavljam zato što žene očekuju da im muškarci otvore vrata – objasnio je profesor Gerba.

Ovdje pročitajte izvorni tekst.

Komentara 18

TE
Testera
08:06 17.02.2011.

Zato mi pustimo ženu u stan da nam bude na usluzi.

CO
covjek
09:01 17.02.2011.

Naslov se treba odnositi na američke muškarce.Tokom godina u kojima sam radio po stanovima u Zagrebu ,puno lijepih i mladih djevojaka je živjelo u takvom neredu da po mome sudu masi njih ne treba čistačica nego timaritelj.Pribrojimo li tome još kojeg mastifa kojeg ona drži u stanu isključivo zbog \"ljubavi\" prema životinjama,ja bih uzeo gore navedenu ocjenu kao vrlo subjektivnu.

MI
mica1111
08:03 17.02.2011.

...naraučenje...ne puštaj muškarca u stan....:)))))))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?