Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
08.05.2012. u 12:00

Čačić priznao da nema vremena izvještavati javnost što radi

Radimir Čačić, prvi potpredsjednik Vlade, uzidao je još jednu ciglicu u zid koji ga dijeli od javnosti. U razgovoru za Novi list priznao je da nema vremena izvještavati javnost što radi, ne drži do novinara i ne mari što je (opet) najnepopularniji političar u javnosti. Čačić je ipak milostivo podijelio s nama plan kojim će spasiti brodogradilišta tako što će u škverovima graditi plutajuće vjetroelektrane za otvoreno more. Tu će do izražaja doći hrvatska višestoljetna tradicija gradnje vjetrenjača.

Nastavak dodjele Porina 
na Županijskom sudu
Branka Pavošević, bivša blagajnica HDZ-a, na suđenju Sanaderu pročitala je imena dobitnika lovice iz HDZ-ova crnog fonda. Time se ovogodišnja dodjela Porina na neki način protegnula i na ponedjeljak.

Uzeli potrebitima da ostane dokoličarima
Milanka Opačić, ministrica socijalne politike i mladih, smanjila je financiranje brojnih udruga za 60 posto na užas udruga slijepih, roditelja autistične djece i drugih kojima je pomoć nužna. Neke udruge još nisu reagirale pa ne znamo što o mjerama štednje misle esperantisti, štovatelji fileka, doručka za žene, posavskih češnjovki, telefonskih kartica ili u Antuntunu – udruzi za rastjerivanje dosade. 
Pa tko to može platiti?

Tajna povišene temperature Željka Keruma
Ozren Matijašević, predsjednik HUS-a, održao je vatren govor ispred splitske Banovine na obilježavanju 21 godine od prosvjeda protiv JNA. Obrušio se i na organizatora skupa jer je istovremeno upriličio veslačku regatu (?), a sramotnim je nazvao nedolazak čelnika županije. Nije mu zapelo za oko da nema ni gradonačelnika Željka Keruma za kojeg je kasnije zamjenik Jure Šundov rekao da ima “fibru”. Ne zna se samo uzrok vrućice: oni koji su ga vidjeli u kafiću sumnjaju da je svemu kriv noćni izlazak, ali temperaturu je mogao dobiti i od otkrića Porezne uprave da njegova Fani ima minimalne prihode i milijunsku imovinu.

Komentara 4

KB
KLAVIRZVRNDALO BEZ SLUHA
12:14 08.05.2012.

Hrvatska i njeni \"političari\" su bad joke !

OB
-obrisani-
12:51 08.05.2012.

Ovaj zrakomlat je najuspješniji u proizvodnji propuha s ustima.

OB
-obrisani-
21:22 08.05.2012.

Radimir Čačić, prvi potpredsjednik Vlade, uzidao je još jednu ciglicu u zid koji ga dijeli od javnosti. U razgovoru za Novi list priznao je da nema vremena izvještavati javnost što radi, ne drži do novinara i ne mari što je (opet) najnepopularniji političar --------------------- ajde lipo je vidit da u hrvatskoj netko (cacic) nesto i radi......)))) za razliku od besposlene javnosti i novinara.....))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?