Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretna obitelj

Princ William, Kate Middleton i djeca prvi put zajedno na snijegu

Royal skiing holiday�PA 2016. NEWS EDITORIAL USE. NO COMMERCIAL USE. NO MERCHANDISING. TERMS OF RELEASE - which must be passed on to anyone to whom this picture is supplied: News editorial use only - it being acknowledged that news editorial use include
Foto: John Stillwell/PA
08.03.2016.
u 08:00

Kate i William su odlični skijaši, a nakon dvije godine pauze ponovno su stali na skije.

Najpoznatiji britanski par, Kate Middleton i princ William, odveli su svoje dvoje djece, dvogodišnjeg Georgea i desetomjesečnu Charlotte, na prvo zajedničko skijanje i oduševili svijet prekrasnim obiteljskim fotografijama. Kraljevska obitelj prošlog je tjedna boravila negdje u Francuskoj, a lokaciju su držali u strogoj tajnosti.

Za razliku od prijašnjih prigoda, kada su dopustili fotoreporterima da ih snimaju na putu, ovog su puta dolazak dozvolili samo jednom fotografu, koji je napravio divne fotografije. Kate i William su odlični skijaši, a nakon dvije godine pauze ponovno su stali na skije.

Na objavljenim fotografijama vidi se kako je obitelj uživala u snježnim radostima pa su se, osim skijanja, i grudali, ali i pravili snjegovića. Mnoge su ove fotografije podsjetile i na prvo skijanje prinčeva Williama i Harryja s njihovom majkom Dianom u Austriji 1991. godine.

>> Preslatki princ George spreman je za novo razdoblje u svom životu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije