Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
11.01.2012. u 12:00

Umjesto da se gnjavimo glasanjem publike i(li) žirija, Homsi je sama donijela odluku da na Eurosongu Hrvatsku predstavlja Nina Badrić.

Bruno Kovačević, glavni urednik HTV-a, podržao je odluku urednice Zabavnog programa HTV-a Elizabeth Homsi da prekine devetnaest godina dugu tradiciju javnog izbora hrvatske pjesme za Pjesmu Eurovizije. Umjesto da se gnjavimo glasanjem publike i(li) žirija, Homsi je sama donijela odluku da na Eurosongu Hrvatsku predstavlja Nina Badrić. Pjevačici možemo poželjeti samo uspjeh, a urednicima na HTV-a zahvalnost što su pretplatnike oslobodili iluzije da mogu o ičemu odlučivati na javnoj televiziji.

Don Grubišić i evanđelje 
po Josipu i to Brozu

Ivan Grubišić, nezavisni saborski zastupnik, komentirao je svoj sukob s crkvenim vlastima riječima: “Što je više kleveta i laži, ja sam sebi miliji i draži!” Zvuči kao evanđelje po Josipu. Brozu.

Skupo platio krov nad tuđom glavom

Avdo Omerović, radnik iz Rijeke, najnovija je žrtva sustava koji ga okružuje. Općinski sud je presudio da mora platiti 116.331 kunu Gradu Rijeci za popravak krova koji nije ni tražio niti je riječ o krovu iznad njegovog stana. Omerović je morao je podignuti kredit kako bi platio dug Gradu Rijeci s kojim nije imao veze. Ali sada će imati stalne veze jer neće imati od čega živjeti pa se mora javiti gradskom Centru za socijalnu skrb.

Sanader za vikend riskirao kaznu 
od 700 kuna

Ivo Sanader, bivši premijer osumnjičen za milijunske malverzacije, posjetio je uz dozvolu suda majku, obitelj i prijatelje u Splitu. Posvuda su ga pratili znatiželjni pogledi prolaznika, a često i fotoreporteri. Rezultat svega je jedna ohrabrujuća dijagnoza i jedan lakši prometni prekršaj. Sam izlet u Splitu pokazao je da se Sanaderovo stanje toliko popravilo da može voziti automobil (Honda CRV, u vlasništvu punca Ive Šarića) od Zagreba do Splita i natrag. Fotografije s izleta pak pokazuju da se Sanader u vožnji nije vezao sigurnosnim pojasom za što je predviđena kazna od 700 kuna. Za bivšeg premijera prava sitnica.

Komentara 7

FE
feliks
12:21 11.01.2012.

Tih 120 dolara će mu faliti ovaj mjesec za najam stana u Los Angelesu.

OS
osica
13:58 11.01.2012.

mi smo ionako narod pun iluzija - jedna više ili manje

ED
eddinger1
17:50 11.01.2012.

Nina upala \"preko veze\" na Eurosong! Iako to više nitko ne gleda i prati, ipak je sramota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?