Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Preprodani telefonski brojevi holivudskih zvijezda

16.02.2009.
u 08:52

Kent Devey nije mogao vjerovati svojoj sreći kada je za 16 funta kupio rabljeni Blackberry u kojem je našao privatne brojeve mobitela i adrese e-maila više od 50 holivudskih zvijezda uključujući Kevina Spaceyja, Julie Walters, Stephena Fryja, Julianne Moore i Paula O'Gradyja.

Osim holivudskih zvijezda, Kent ima i brojeve telefona brojnih scenarista, producenata, i pisaca koji su radili na filmovima poput Star Warsa i Billyja Elliota.

- Toliko sam želio Blackberry kako bih mogao primati mejlove, no nisam ni sanjao da ću biti u mogućnosti poslati mejlove vrhunskim filmskim glumcima i producentima. Kupio sam ga nevjerojatno povoljno i dok sam ga pregledavao primijetio sam kako jedna od adresa nije izbrisana. Onda sam shvatio da ni brojevi nisu obrisani, a ne možete ni zamisliti kako sam se iznenadio kada sam naišao na imena poput Jude Law, Michael Gambon i slično.

Mladić je bio u tolikom šoku da nije vjerovao sve dok nije okrenuo broj Julie Walters i čuo njezin glas. Nakon toga ostao je bez teksta.

(mbb)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?