Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
29.04.2015. u 12:00

Maras u reklami otvoreno poručuje „jedini smjer je naprijed", što nas neodoljivo podsjeća na novi, ovog vikenda promovirani slogan SDP-a „samo tako – naprijed"

Gordan Maras, ministar obrta, nakon što se uspješno osobno promovirao u radijskoj kampanji Poduzetnički impuls, sada je napravio korak naprijed i iskoračio nam iz malih ekrana u dnevni boravak. Ukazuje se u televizijskoj reklami „Zavrti ideju" koja formalno poziva poduzetnike da koriste sredstva iz EU, a praktično joj je cilj TV gledateljima ubaciti SDP-ovu bubu u uho. Maras u reklami otvoreno poručuje „jedini smjer je naprijed", što nas neodoljivo podsjeća na novi, ovog vikenda promovirani slogan SDP-a „samo tako – naprijed". Ali ne o našem trošku, molit ćemo.

Što će pjevačica raditi 30 dana u uredu Marijane Petir

Marijana Petir, hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu, uputila je javnu čestitku Nini Kraljić, pobjednici showa The Voice Hrvatska, i pozvala je na plaćeno stažiranje od mjesec dana u njezinu uredu u Bruxellesu sljedeće godine u terminu po izboru. Što će 22-godišnjakinja iz Lipovljana, koja je dvije godine studirala na Muzičkoj akademiji i sada studira kroatistiku na Filozofskom fakultetu u Rijeci, raditi mjesec dana u Europskom parlamentu, nije nam posve jasno, a možda nije jasno ni zastupnici koja doduše u čestitki priznaje da „nije bila u mogućnosti pratiti sve Ninine nastupe pa ni zadnji" jer je „držala govor". Pa je poželjela da joj pjevačica nastupi uživo u Bruxellesu.

Građani dobili iluziju da mogu mijenjati zakone

Arsen Bauk, ministar uprave, predstavio je novi Vladin portal kojim građani mogu predlagati i izmjene zakona. Mogu to i saborski zastupnici, pa što im vrijedi kada Vlada redovito odbacuje gotovo sve predložene amandmane.

Na izborni plakat za Drvenik stavili panoramu Visa

Dar Kosović, tajnik trogirskog ogranka HDZ-a, iskreno se začudio kada je uoči izbora za Mjesni odbor Drvenika Velikog otkriveno da je na stranačkom portalu objavljen predizborni plakat s greškom. Ispod logotipa HDZ-a i poruke „glasaj za one koji znaju realizirati projekt" postavljena je panorama otoka, ali ne Drvenika, nego Visa. Slobodnoj se Kosović pravdao da ne prepoznaje ni Vis ni Drvenik jer tamo nikad nije bio, ali nije objasnio kako „znaju realizirati projekt" ako ne znaju napraviti ni plakat.

>> Mornar već 30 dana blokira pristup portalima

Komentara 3

DU
Deleted user
12:24 29.04.2015.

Sav je vražji taj Maras, samo mu je glava teleća.

AM
ameris
17:06 29.04.2015.

Aktuelna je Vlada sačinjena od likova bez prošlosti i bez budućnosti.Oni žive samo u sadašnjosti.Bez sadašnjosti oni ne postoje.Dakle,kada izgube vlast...izgubiti će sebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije