Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Zašto su zvučna imena u Sarajevu i Ljubljani, a nisu na hrvatskim ljetnim festivalima

23.08.2021. u 15:48

Sarajevski filmski festival ugošćuje najveće svjetske filmske zvijezde, sve je ekskluzivnija svjetska filmska pozornica. I Sarajevo i Ljubljana i Bukurešt svjesni su važnosti kulture i kulturnih događanja. Očito im je jasno da ulaganje u kulturu nije novac bačen u vjetar. A što u tom pogledu može reći Hrvatska?

Komentara 3

Avatar Mali Berica
Mali Berica
16:04 23.08.2021.

Mi imamo zvučna imena na cijeloj obali, oni dolaze zato jer vole našu zemlju, a ne zbog službene dužnosti nekakvog festivala.

SL
slavenZadravec
18:22 23.08.2021.

Zbog toga što se od devedesetih u Puli provodi kulturna politika zatvaranja u uske nacionalne okvire. Tako je i s glazbenim nagradama.

Avatar Idler
Idler
17:54 23.08.2021.

...i nakon tog dojdeju do Dubrovnika il na jahti put Kornata !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije