Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIŠE Mislav Šimatović

Zagreb puca po šavovima. Tomaševiću poštenje neće biti dovoljno

10.10.2021.
u 21:44

Tomaševiću je krajnje vrijeme da prestane s dokazivanjem svoga poštenja. Jer poštenje, kako vidimo, nije ni približno dostatna vrlina ni jamstvo uspješnoga političkog djelovanja. Aktivizam još nije prerastao u političku stranku.

Komentara 21

RI
rimac444
22:42 10.10.2021.

O kojem poštenju govori ovaj lunatik, pa sve su to paraziti koji su pljačkali državu na čelu sa boškom buhom, soroševim pulenom, koji nikada nisu ništa radili, koji ni lipe svojim radom nisu uplatili u proračun, a tako i nastavljaju

Avatar lijevipokvarenibrisač
lijevipokvarenibrisač
22:15 10.10.2021.

Pošten ili nepošten. S nevjorajtnim podrškama bez ikakvog pokirića - onaj tko je nesposoban taj je jednostavno nesposoban. Bez obzira kojoj političkoj opciji pripadao.

DU
Deleted user
22:57 10.10.2021.

admine, daj mi žuti za ono što mislim...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?