Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA MATE MIJIĆA

Ujedinjena desnica mora se osloboditi virusa komunizma i ponašati kao startup pokraj HDZ-a

09.10.2021.
u 10:04

HDZ-u se nakon odlaska Andreja Plenkovića vrlo lako može dogoditi isto što i sestrinskom CDU nakon odstupanja Angele Merkel. Hoće li desnica u tom trenutku ispuniti tu prazninu ili će prostor prepustiti ljevici, vrijeme će pokazati. Da bi aktualno okupljanje bilo sjeme nečeg većeg i uspješnijeg, ne smije se zaustaviti na ovome.

Ključne riječi

Komentara 12

NA
nahty
10:52 09.10.2021.

Desnica kod nas služi kao šegrt hdz-u. Za odradu "prljavog" posla. Na kraju na vlast su doveli Zokija koji je više desno i od njih samih.

RO
RobbieSthlm
10:21 09.10.2021.

Za razliku od CDU i HDZ se prava desnica bori za bolje uslove poduzeća niže poreze i time bolju ekonimiju . Dok predtava desnice u Njemačkoj su bogomolje a u HR rvatstvo, niti jedno niti drugo donosi kruh na stol hrvatskoj obitelji.

CU
CudovisniStrojevi
11:19 09.10.2021.

Napisao sam "'uedinjena desnica' oksimoron desetljeća" i dobio žuti karton. Ako ne želite popiti ekspresni ban ne pišite ni najobičnije komentare protiv desnice, crkve i HDZa. VL admini vole samo ideološki ispravne komentare.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?