Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Treba li nas brinuti to što je Srbija, zapravo, jedna vazalna država

01.12.2021. u 07:55

Čovjek se treba ozbiljno suzdržavati od povraćanja kad sluša neke ljude iz Europske komisije kako uvjeravaju sami sebe da je Vučićeva Srbija iskreno predana europskom putu, a da sve to silno naoružavanje po Minsku, Moskvi i Pekingu ne znači ništa i ne mijenja ništa

Komentara 5

DU
Deleted user
10:17 01.12.2021.

Na čitavoj zemaljskoj kugli postoji samo nekoliko stvarno suverenih država. To su S.A.D. , Rusija Kina , velikim dijelom Izrael , i ako postoji još neka , ispravite me. Možda Indija. Čitava Europska unija je vazalna država S.A.D.-a. Suverena državaava može živjeti sama od svojih resursa , može proizvesti sama sve što joj treba i na kraju sama može to sve obraniti od bilo koga. Naravno vodi i potpuno neovisnu politiku. Sad se zapitajte koliko je Hrvatska suverena .

BA
bardonkaldian
09:37 01.12.2021.

Munchenski sindrom kukavica.

Avatar Tko_sam
Tko_sam
09:19 01.12.2021.

Kolinda je tvrdila da je u Washingtonu Hrvatsku "pozicionirala kao znacajan faktor"...Krsticevicevo ministarstvo je govorilo da imamo "odlicne odnose s SAD-om".......S Pantovcaka se porucivalo da je "vojna suradnja SAD-a i Hrvatske dosegla razinu strateškog partnerstva"...na kraju se namece pitanje: Zašto je Ministarstvo obrane, uz vrhovnicu Kita Rovic..... toliko inzistiralo na kupovini starih izraelskih zrakoplova?.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije