Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Tko će (prije) reformirati hrvatsko pravosuđe – Milanović ili Mamić?

10.06.2021. u 08:21

Mamiću smo, eto prepustili da se pretvara u najvećeg reformatora hrvatskog pravosuđa, bez obzira što pritom dodatno inkriminira i sam sebe. Otprilike kao što smo pustili koronavirusu da nam provodi reformu mirovinskog sustava.

Komentara 6

DU
Dudek
15:25 10.06.2021.

Državu Hrvatsku vode ljudi koi nisu zaslužili da sjede u saboru. Nasljednici svojih OTACA drugova .Snadji se druže. Muljatori. Sve rasprodaše. I ako nije nihovo vlasništvo. Novac potroše. Poslje pušu u šupalj rog. Bankrot je pred nama.

JA
Japanke
14:28 10.06.2021.

Ni jedan ni drugi!Samo gledaju svoju guzicu!Briga njih za obican i jadan narod u ovoj Hrvatskoj!!

Avatar horuk
horuk
15:24 10.06.2021.

Milanovic zeli nasilnim metodama progurati svoje partijske kandidate preko reda. To se zove kriminalno udruzivanje za preuzimanje sudstva. Ali obavezno uz optuzivanje politickih protivnika da zele regularnim demokratskim i legalnim putem bez politickoga utjecanja progurati kao svoje kandidate. Jasno svi koji nisu milanovicev izbor su po njemu los izbor i nelegitimni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije