Naslovnica Premium Kolumne

Srbija je kriva za smrt HOS-ovca, štiti njegova ubojicu i nema pravo docirati oko ZDS-a

Srpska politika izravno je odgovorna za Nicolierovu smrt i nema nikakvo moralno pravo docirati oko simbola pod kojim je poginuo, a domaći ljevičari još jednom pokazuju želju za krivotvorenjem povijesnih zbivanja da bi se ona lakše uklopila u njihov ideološki narativ
22. studenoga 2018. u 12:14 63 komentara 5365 prikaza
Jean Michel Nicolier
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

HOS-ov amblem s natpisom „Za dom spremni“ na portretu poginulog Francuza Jean-Michel Nicoliera izložen prošlog tjedna u Saboru podigao je prašinu u hrvatskoj i srpskoj javnosti.

Halloween Mate Mijić Vjeronauk van iz škola, a okultno u škole

Srpska politika izravno je odgovorna za Nicolierovu smrt i nema nikakvo moralno pravo docirati oko simbola pod kojim je poginuo, a domaći ljevičari još jednom pokazuju želju za krivotvorenjem povijesnih zbivanja da bi se ona lakše uklopila u njihov ideološki narativ.

Vjeroučitelji ne silaze s naslovnica. Novi „sporni“ slučaj dolazi s Korčule. U sekularnoj Hrvatskoj vjeroučitelji su prave medijske zvijezde, uz bok političarima, nogometašima, modelima, glumcima i pjevačima.

Pogledajte videokomentar našeg kolumnista Mate Mijića!

Roštilj
Za sve grill majstore
Želite sočne, mekane, ali i hrskave kobasice na roštilju? Evo nekoliko tajni za savršene bucke

A1 izdvaja za Vas

 • Hrvatska:

  Sve receno u naslovu. Bravo.

 • Avatar Númenor
  Númenor:

  Evo nam konačno standardne ekipice. Jučer ih na temi o silovanim ženama iz Vukovara prigodno nije bilo, ali ovdje srpski i jugoslavenski fašisti fašniciraju kao i obično...

 • Avatar grom76
  grom76:

  Kad je ginuo za Hrvatsku taj im natpis nije smetao?????