Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Slučaj Lauc: kako je član Vladina savjeta postao heroj antivaksera

22.07.2021. u 08:15

Lauc nije antivakser, on samo vodi relativno uspješnu kampanju protiv masovnog cijepljenja opće populacije uz argumente teorije prirodnog imuniteta krda: treba cijepiti “stare i debele”, “nama ne treba procijepljenost kao u UK”...

Komentara 36

MI
Miaka
14:16 22.07.2021.

Pooštrit će mjere jer se zamislite u jednom danu zarazilo 0,00003% ukupng broja nacije.Pametnom dosta!

GO
Golibos
10:33 22.07.2021.

Kako netko može uopće usporedjivati nešto što je proizvela priroda s nečim što je proizveo čovjek?Kako uopće staviti u istu rečenicu prirodni imunitet i cjepivo? Nešto što je priroda razvijala ili Pfizer, Moderna, Johnson i Johnson, Astra-Zeneca???? Svaka čast znanstvenicima, svi koji nisu preboljeli i misle da bi se trebali cijepiti , cijepite se, ali nemojte molim vas gospodo novinari infektolozi i političari uništavati zdrav razum da je cjepivo bolje od prirodnog imuniteta.

Avatar ŠTO_DALJE
ŠTO_DALJE
09:44 22.07.2021.

Da se ovaj čas prestane pisati o ovoj plandemiji već za tjedan dana nitko je se nebi ni sjećao i ništa se nebi dogodilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije