Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
29.03.2016. u 10:55

Varaždinska policija zatekla je Čačića i njegova vozača u nepropisnom parkiranju u samom centru grada

Radimir Čačić, zastupnik reformista u Saboru, još uvijek ne smije upravljati motornim vozilima zbog sudske presude, ali je opet dospio na stranice crne kronike.

Varaždinska policija zatekla je Čačića i njegova vozača u nepropisnom parkiranju u samom centru grada, a kako je bila riječ o posebno najavljenoj akciji nadzora težih prekršaja, sve je snimala i ekipa HTV-a. Predsjednik Reformista tako je već treći put pred kamerama pao na testu prometne kulture. Početkom ožujka 2013. snimljen je kako nepropisno parkira automobil na pločniku Kukuljevićeve ulice u Varaždinu.

Prije toga, 2009. na Markovu trgu, gdje je parkiranje zabranjeno, parkirao je ne samo pred kamerama nego i pred policajcem koji ga je zamolio da premjesti vozilo, što je on tada glatko odbio. Bivšem prvom potpredsjedniku Vlade to su vjerojatno sitnice, baš kao i njegovu nekadašnjem premijeru Milanoviću, pred kojim je ovih dana ovrha zbog neplaćanja odvoza smeća, ali i dug za neplaćenu pričuvu, o kojem piše 24 sata. I dok se obojica velikim riječima bore za simpatije javnosti, zaboravljaju da je vrag katkada i u malim stvarima.  

>>Čačić: Ako Vlada ne promjeni odluku o sufinanciranju srednjoškolskog prijevoza, ne može računati na nas

>>Čačić upozorio na kršenje sporazuma o financiranju najma za osnovne i srednje škole

Komentara 2

DU
Deleted user
14:48 29.03.2016.

i sto mu se dogodilo? Nista!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije