Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOTNI INTERVJU - BORIS NEMŠIĆ

'Da nam ugase Google, Facebook i GPS, mogli bismo, figurativno rečeno, ići kopati krumpire'

12.12.2021.
u 14:00

Boris Nemšić mag je telekomunikacija, a sada i guru ICT-ja, ne voli patetiku ni velike riječi, i sam sebe ne bi tako grandiozno opisao, Ipak, funkcije poput predsjednika uprave Vipneta, Mobilkom Austrije, Telekoma Austrije, ruskog VimpelComa i Delta Partnersa ili titule poput najmenadžera Austrije, čovjeka godine te odlikovanja za doprinos gospodarstvima Hrvatske i Austrije govore da je ostvario impresivnu poslovnu karijeru i životno iskustvo vrijedne dijeljenja.

Komentara 4

PE
PetiElement
15:27 12.12.2021.

"mag" i "guru"..... dovoljno.. 😅

IM
Immanuell
09:54 18.12.2021.

Između ostaloga i to bismo radili, kao što se i danas to radi, samo ti to ne znaš jer si mag, guru........ Vjerojatno misliš da krumpir raste već upakiran na gondoli s ostalim povrćem.......Vratili bi se u doba telefax strojeva, kopirki i pisaćih mašina. Ako me sjećanje dobro služi, išlo nam je jako dobro i tada, svakako bolje i humanije prema radniku kao stupu društva negoli je to danas. Bar bi nam djeca bila mentalno zdravija i ne bi visili po cijele dane na virtualnim sadržajima koji su od stvarnosti udaljeni svjetlosnu godinu. Da se razumijemo, uvijek sam za napredak u bilo kojoj sferi, međutim ovo je krenulo u krivom smjeru doslovno.

AN
AnaJosipNikoAntonio
15:49 12.12.2021.

I?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?