Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Planetu Zemlji opasno smo se zamjerili. Grčka tragedija prijeti cijelom svijetu

10.08.2021. u 09:25

Znanstvenici su utvrdili da je planet najtopliji u posljednjih 100 tisuća godina. Posljedice su promjene u klimi, porast razine mora, otapanje “vječnog” leda, poplave, suše... Za sve je optužen čovjek. “Ovo je crveni alarm za čovječanstvo. Zvona za uzbunu zaglušuju”, upozoravaju iz UN-a

Ključne riječi

Komentara 48

DU
Deleted user
09:51 10.08.2021.

99% požara je podmetnuto

Avatar @promatrač
@promatrač
09:54 10.08.2021.

Ma kako da ne. Čovjek se umislio da može klimu kontrolirati. Nakon virus terora slijedi klima teror ili obrnuto. S druge strane to tako i nije loše, naime u kaosu prolaznost svega postaje puno neposrednija, a time i zadnjim ignorantima i puno jasnija i neizbježnija. Također i umanjivanje ljudskih prava, koja nikad nisu bila ni donesena u katoličkom duhu i razumijevanju čovjeka, pokazuje svu granicu ljudskih zabluda onoga što misli da jeste i može. "Oluje, grmljavine, orkani, potresi,vatrene stihije... " sve je tu kao znak više sile koja uništava ali koja nije Bog. On uvijek dolazi laganim ugodnim povjetarcem i plamenom koji gori, a ne sagorjeva. Najljepše od svega jeste da to znaju samo oni koji tu milost i prime. Takvi i samo takvi, slobodni od svih ideoloških zabluda će jedino moći promijeniti sebe i "lice zemlje" po slici Božjoj po kojoj su i stvoreni.

Avatar Moxa
Moxa
10:14 10.08.2021.

Sami Grci govore da su najvećim djelom požari podmetnuti ili ljudskim nemarom. Kakve veze ima planeta s time? Ovo je kampanja straha i prilika da se uvede karbonski dodatak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije