Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Pitanje je koliko će dugo Plenković moći zatvarati oči pred Janšinom nedemokratskom politikom u Sloveniji

13.07.2021. u 22:45

Aktualno hrvatsko partnerstvo s Janšom također izaziva brojne nedoumice iako ne treba previše objašnjavati da je normalizacija odnosa Zagreba i Ljubljane u neupitnom interesu i jedne i druge zemlje

Komentara 9

Avatar Prosenjak
Prosenjak
22:56 13.07.2021.

Zašto bi se predsjednik vlade RH uopće trebao petljati u unutarnje političke teme druge države? Pa nismo mi Englezi da se u sve petljamo. Osim toga, Janša samo pokušava provesti politiku iz Rezolucije EU parlamenta od 19. Kolovoza 2019. Ne vidim što tu ima biti nedemokratsko?

DU
Deleted user
23:10 13.07.2021.

Nedemokratska je samo za Denisa i ine čudake. Kad vi postanete tolerantni prema svima, bit ćete uvjerljiviji.

MI
Miaka
07:38 14.07.2021.

Orban i Janša su zakon kamo sreće da i mi imamo takve nadam se uskoro proći će i ova vlast

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije