Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ne daju im graditi crkvu, moraju se iseliti iz škole pa su Crkvu donijeli na ulice

Park na Savici
Slavko Midzor/PIXSELL
02.09.2021. u 08:29

Papa Franjo to bi nazvao uličnom evangelizacijom. Jer kad vjernici ne mogu u crkvu (koje nemaju), onda Crkva mora k njima. Primjer je to nad kojim se mnogi trebaju zamisliti. I u Crkvi i izvan nje

Ključne riječi

Komentara 2

KO
Kott
16:08 02.09.2021.

Bio je svojevremeno veliki skup stanara sa Savice protiv devastacije parka i dječjeg igrališta radi gradnje crkve. Imaju sasvim dovoljno crkvi u okolici, još jedna je nepotrebna!

FR
francekmali
16:20 02.09.2021.

Pa crkve su uglavnom prazne,sablasne su mise na kojima je par bakica,uostalom zašto se ljudi ne bi mogli pomoliti doma ,u krugu obitelji nego im treba napraviti crkvu za 50-60 milijuna kuna,a NEMA GRAĐEVINARA ZA OBNOVU NAKON POTRESA ??? NETKO POMIJEŠAO LONČIĆE ????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije