Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Najveći vjeronaučni sat i duhovna obnova vjeroučitelja Miletića

09.09.2021. u 22:29

Umiranje je tema o kojoj se ne govori. Moderni svijet distanciran je od smrti, boji se njezina ništavila i trenutka kada će se postojeći život obrisati kao grafitna olovka gumicom s ispisanog papira

Ključne riječi

Komentara 4

FR
francekmali
06:35 11.09.2021.

Dakle u trenucima bola i tuge,brige o malodobnoj djeci,čovjek objavljuje na fejsbuku litanije kićenih napisa,slavi Božju pobjedu(?!?!?!) supruginom smrču i teškim oboljenjem prije konačne tragične smrti !!! Uz najdublju ljudsku i iskrenu sućut,ali meni je ovo malo MORBIDNO i izopačeno,neštoo što bi trebalo isticati i vezati uz ime Božje ,!!!

Avatar Od Drine do Jadrana
Od Drine do Jadrana
07:39 11.09.2021.

darko dežurno kakalo

PU
Pulchrum
23:19 09.09.2021.

Marinu želim puno snage i hrabrosti, i da ne odustane od svojih ideala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije