Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Može li prvi pravi potez Možemo biti – udar na roditelje odgojitelje?

15.07.2021. u 08:27

Održivost gospodarstva u budućnosti ima svoju cijenu u sadašnjosti. Tužno je da se "zelenima" mora objašnjavati održivost gospodarstva

Komentara 13

RA
R.adioT.elevizijaL.jestve
08:58 15.07.2021.

Njima suze idu kad vide psa lutalicu , za djecu njih boli briga , LGBT zele djecu jedino iz niskih pobuda , za ostalo im sluze psi , gospodarstvo je za njih zemlja cudesa a buducnost gospodastva ne postoji ,, ako fali radnika uvezu migrante

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
09:04 15.07.2021.

Pa gradonačelnik nema djece. Čemu čuđenje.

KA
Karlek1
12:00 15.07.2021.

Ne znam o kakvom to "štancanju djece" neki govore ovdje !? Događa se upravo suprotno i ukidanje ove mjere je obični populizam te zasigurno po običaju bez konzultacija i dugoročnog planiranja s demografskom strukom. Grad Zagreb je posljednje predcovid godinee 2019.te imao negativan saldo tj. broj umrlih je za 803 ljudi veći nego broj novorođenih. I to je bio najveći negativan rast u zadnjih 5 godina u Zagrebu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije