Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
04.02.2016. u 08:30

Gradonačelnik Krešimir Beljak već je potvrdio da će mu izaći u susret „bez obzira na rok koji je istekao“

Mijo Crnoja, bivši ministar branitelja, ipak neće otići na put oko svijeta koristeći državna sredstva koja je još 2009. od Ministarstva branitelja dobio u obliku kredita za gradnju kuće visine 56.000 eura.

Brzo se zemljom proširila vijest da je nesuđeni Oreškovićev ministar umjesto u poslovnicu neke turističke agencije u utorak ušetao u samoborsku gradsku upravu kako bi s debelim zakašnjenjem zatražio ishođenje građevinske dozvole za obiteljsku kuću na terenu koji je dobio na dar od grada. Kako bi ubuduće i on mogao organizirati roštilj za prijatelje, Crnoja je pročelniku za urbanizaciju i gradsku imovinu donio projektnu dokumentaciju za gradnju kuće koja će zamijeniti sada već slavnu daščaru na adresi Gradna 85G u Samoboru.

Gradonačelnik Krešimir Beljak već je potvrdio da će mu izaći u susret „bez obzira na rok koji je istekao“. Čini se da je prvi čovjek Samobora uvažio primjedbu prvog potpredsjednika Vlade da mnogo građana „živi u sivoj zoni, u prekršaju“ pa im u duhu novog moralnog relativizma treba izaći u susret. Valja se nadati da će i drugi gradonačelnici ubuduće zanemarivati rokove i izaći u susret svim građanima u sivoj zoni, a posebice braniteljima.

>> Nesvrstani ministar bez boje, okusa i mirisa

>> Vargini helikopteri ne mogu prevesti ni dvije vreće cementa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije