Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Komemoracija svih žrtava u Oluji ne može i ne treba prigušivati radost i slavlje živih koje je vratila kući

Generalna proba svečane proslave Oluje u Kninu
Marko Dimic/PIXSELL
07.08.2021. u 22:47

Za razliku od Vučića, Dodika i njihovih pobočnika u RS&RS koji to vrlo rado zaboravljaju, Milorad Pupovac i SNV bez okolišanja su podsjetili da rat nije počeo 4. kolovoza 1995., već četiri godine prije protjerivanjem, zlostavljanjem i ubijanjem hrvatskog stanovništva s područja SAO Krajine

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar horuk
horuk
08:04 08.08.2021.

Pofuk dozvolio komentare?

DO
DonQuijote
06:16 08.08.2021.

Nema tu nikakve filozofije. Olujom smo se rijesili razbojnika joji su silovali, palili i klali po Hrvatskoj. Nama ostaje da slavimo i s ponosom se sjecamo tih dana a njima da kmeče i cendraju

DU
Deleted user
09:14 08.08.2021.

komemorirati žrtve sa svih strana - to bi bilo nešto novo u svjetskim okvirima. Kako ostale, naprednije države nisu to nikada uvele, baš se pitam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije