Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Joe Biden povukao crvene crte koje Putin ne bi smio prijeći

U.S. President Biden meets with Swiss President Parmelin in Geneva
KEVIN LAMARQUE/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
17.06.2021. u 09:29

Za Bidena su problemi nagazne mine pa želi uspostaviti dobre odnose s Putinom i izbjeći eksplozije

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar GeniKameni
GeniKameni
10:35 17.06.2021.

"Smrt Alekseja Navaljnog, protivnika ruskog predsjednik Putina, značila bi da Rusija ne želi prihvatiti međunarodne norme." A sto bi znacila smrt Juliana Assangea, i sto znaci tortura kojoj je izlozen vec 10-ak godina? Sto znaci politicki azil Edwarda Snowdena u Rusiji? To znaci da se USA pridrzava medjunarodnih normi, koje su oni sami utemeljili, i koje oni interpretiraju na svoj nacin... od slucaja do slucaja?! A mediji su se potrudili napraviti od tog Navaljnog neku veliku prijetnju za Putina, covjek koji ima potporu uglavnom u tzv. nevladinim udrugama i ostalim placenicima svjetske duboke drzave, sve skupa ne vise od 2% potpore...

SI
sisavac
17:29 17.06.2021.

Nitko ne zna o čemu su razgovarali. Nitko. To što su kasnije rekli, je čista kurtoazija, reda radi, da se sugovornika prikaže boljim nego ga domaći mediji prikazuju. Otud i silne laskave i lascivne izjave. Svjesni da su im zemlje preduboko ukopane u rovove iz kojih ne mogu izaći samo tako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije