Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
21.07.2021. u 10:04

Kako je Domovinski pokret percipiran upravo kroz Škorin lik, izvjesno je da stranci slijedi daljnje slabljenje

Komentara 30

Avatar southman
southman
11:06 21.07.2021.

Kad je jedan Ivić Pašalić krenuo protiv HDZ-a na parlamentarnim izborima je ostao ispod izbornog praga. Pa što onda očekuju ovi politički antitalenti. A političko životarenje se ne isplati.

Avatar Sandinista
Sandinista
10:21 21.07.2021.

Mali korak za glazbu a veliki za politiku

SI
sisavac
10:46 21.07.2021.

skužio lik da je unosnije pjevati nego baviti se politikom. otkad je u politici, nema više nastupa za gradove i općine, koje su ga do onda obilato darivale, gdje se nije postavljalo pitanje dal škorin koncert na nečijim danima grada/općine zbilja vrijedi 70-100.000 kn ili ne. on je napravio svoje, probao doći do sabora, županiju, grad, svugdje je imao neke rezultate, uglavnom samo zbog svojeg imena (čitaj pjesama), a ne zbog toga što je nekome predstavljao opasnost. on je uzimao glasove hdz-a, iz njegovog se bazena napajao, i sad će domovinski bez njega ostati bez glave, slijedi preslagivanje, domovinci će u saboru bez njega morati se nekome prikloniti, dio je za suradnju sa hdzom, dio protiv, jer su na toj temi i ušli u sabor. za očekivati da će ih par postati hdzov kompanjon, jer jedino tako, surađivati sa vlastima, se može nešto napraviti od silnih obećanja. a kad nisi na vlasti, ne možeš ništa napraviti, a narod, tj. birači se jako brzo umore od slušanja stalnih napada na nekog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije