Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
21.05.2021. u 08:29

Središnje banke zasad ne paničare, tumače da je proljetni udar jednokratan i da se ne bi trebao preliti na ostatak godine

Ključne riječi

Komentara 3

SJ
Sve je uzalud
09:19 09.07.2021.

.....najveći gubitnik.............za hrvatsku.......

EP
Epil
08:54 21.05.2021.

Kad vec novinar spominje naftu. Cijena nafte u HR ne ovisi od kretanja cijena na svjet. trzistu, vec je u uzrocno posljednicoj vezi sa pohlepom drzave, te brojem uhljeba i laznih branitelja i vojnih invalida. Prosle godine je barel bio samo 15 $ a u HR je cijena litre dizela uredno stajala na 9 kn. HDZ armija glasaca ipak ocekuje lovicu i privilegije, a to kosta!

ŠO
šolman
11:16 21.05.2021.

U državi s milijun grešaka u sustavu jedini problem su lažni branitelji. Ma bravo, odmah za ministra.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije