Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Imamo li samosvijesti i hrabrosti izgraditi efikasno društvo

Zagreb: Toplo i ugodno večer izmamilo mnoge šetače na gradske ulice
Sanjin Strukic/PIXSELL
20.09.2021. u 13:19

Danas je pred Hrvatskom nimalo lagan izazov. A sastoji se u tome kako postići takvo društveno i ekonomsko uređenje koje će najveći mogući broj stanovnika Hrvatske učiniti zadovoljnima?

Komentara 8

RO
romobil
16:25 20.09.2021.

Govori o efikasnom društvu čovjek koji je član udruženog kriminalnog esnafa koji je opustio ovu napaćenu zemlju !?!? Floskule ravne najslavnijim Bandićevim cinizmima.

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
14:53 20.09.2021.

Ovo je onaj bivši ministar, koji je direktno prije nekoliko godina u kamere HRT Dnevnika iz Bruxelessa izjavio:"Hrvatska neće dozvoliti Srbiji potpisivanje tri nova pristupna ugovora €U", a Srbija sat vremena prije njegovog obećanja te ugovore već bila potpisala. Mnogo simpatičan mladić.

AE
a e
14:36 20.09.2021.

Monty Payton......🤔🙄

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije