Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Freudovska greška: Tko smije ginekologe uspoređivati s – mesarima?

Predrag Matić
Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
01.07.2021. u 11:18

Boriti se protiv zabrane abortusa uvođenjem zabrane priziva liječničke savjesti samo je jedan od primjera dubokih kontradikcija iz kojih progovara arhetipski totalitarni sklop naših “ljevičara”

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar B.Geserit
B.Geserit
12:00 01.07.2021.

Fre(u)du je žena vjerojatno "zaklala pokoje svinjče" jer mi on ne izgleda kao netko tko ga zna izvaditi na vrijeme... a o "naprednim leftardima" i gumici da i ne govorim, s obzirom da je njima abortus kontracepcija. Valjda jadnički tako rijetko **bu da nemaju kad staviti gumicu inače će odmah eksplodirati. Fred je baš takav tip.... premature finish.

Avatar B.Geserit
B.Geserit
12:03 01.07.2021.

P. S. Ne muči njih zabrana abortusa, znaju da tog nema. Nego njih muči to što bi htjeli da je besplatno?! Ne bi ama baš nikakvu kaznu za ubojstvo, pa ni novčanu.

DU
Deleted user
12:34 01.07.2021.

A ja mislio da ginekolozi postoje da se brinu o ženama i o plodu. Koja zabluda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije