Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJETSKA EKSKLUZIVA

Fernando Ocariz ekskluzivno otkriva pravu istinu o moćnom redu Opus Dei

02.10.2021.
u 15:48

Fernando Ocariz, prelat prelature Opus Dei za cijeli svijet, ekskluzivno za Večernji list, otkriva značajke ovog, po mišljenju mnogih, moćnog reda osnovanog prije točno 93 godine.

Komentara 17

CH
chanchir
17:04 02.10.2021.

Je,Opus Dei će justo vama otkrit istinu......

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
17:34 03.10.2021.

Učenja Isusa Krista su opće i prihvaćene ljudske istine. Od tog učenja stvorena je crkva koja je organizirala masovna ubojstva onih koji nisu njezini pripadnici u prošlosti a danas se služi drugim sredstvima, recimo suradnjom Vatikanske banke i mafije, ilii utjecajem na školstvo i znanost. Tako u Hrvatskoj više ne postoji spaljivanje knjiga ili nesretnih žena koje su proglašavane vješticama. Ali postoji danas obveza da na katoličke fakultete trebaš donijeti vjerničku karakteristiku sa svim sakramentima. Kao u doba socijalizma i jedne partije tu karakteristiku ti piše nadležni župnik i nije ti omogućeni pristup studiju ako nisi zadovoljio. Ništa od studija. Moderna vremena sa starim komunističkim metodama. U njedrima crkve i u vjeri Isusa Krista.

DU
Deleted user
17:14 02.10.2021.

Pred dosta godina sam čitala neku knjigu Opus Dei i moram priznati da mi nije bilo ništa jasno. Mislila sam si, čemu izdvajanje, da li je to neka sekta? Danas također ne znam o njima ništa više, ali se pitam, da li je tu bilo i prenesenog značenja radi nekih opisa koji mi nikako nisu išli uz današnje doba? Elitno je, odijeljeno je, a za svakog očito nije. Ja bi rekla danas, to je jedno sasvim drugo razumijevanje nas i svijeta oko nas. Uobičajene površnosti očito tu nema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?