Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
16.07.2021. u 10:27

Ponovno je svugdje na snazi propis da do 100 ljudi na javnom okupljanju može biti bez COVID potvrda

Komentara 3

DU
Deleted user
10:53 16.07.2021.

Platit ću vam premium istog trenutka kada ću se cijepiti, znači nikada

DL
dvanaest_legija
10:40 16.07.2021.

Da zamijene članove stožera dresiranim čimpanzama, postigli bi blagotvoran učinak na sve ljude u Hrvatskoj!

DH
Danijel.H...
12:27 16.07.2021.

MORATE ZNATI DA VI AKO IMATE SVOJE JA I SVOJ INTEGRITET NITKO VAM PRISILU NA BILO ŠTO NE MOŽE NAMETNUT, SAMO VAS STRAHOM MOGU NATJERAT NIKAKO DRUKČIJE JER DALI ĆE VAM UPERIT PIŠTOLJ U ČELO I PIKAT VAS POD PRISILOM ILI ĆE VAS ZASTRAŠITI PA ĆETE SE IČ PIKAT?? DAKLE SAMO JE NA VAMA ODLUKA! ZAMISLITE LICEMJERNIH SMRADOVA, KADA JE ABORTUS U PITANJU ONDA JE ŽENINO TIJELO=NJEN HRAM I ONA ODLUČUJE O SVOM TIJELU, DAKLE UBOJSTVO BEBE JE OSOBNA ODLUKA A OVO BI ONI NA SILU, TADA NAŠE TIJELO NIJE NAŠE TIJELO??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije