Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSKLUZIVNI VIDEO-INTERVJU

Dritan Abazović za Večernji: Sukob na Cetinju mogao je probiti granice Crne Gore

06.11.2021.
u 08:06

U ekskluzivnom razgovoru za Večernji list, potpredsjednik vlade Crne Gore, Dritan Abazović govorio je o mogućim prijevremenim parlamentarnim izborima, događajima u Cetinju, utjecaju Rusije i Srbije na Crnu Goru te o ostalim aktualnim temama ponavljajući svoj stav o genocidu u Srebrenici i zločinima u Dubrovniku i Vukovaru. - Iza nacionalizma na Balkanu se kriju novčani interesi i korupcija. Oni koji ga potpiruju čuvari su tog biznis-poligona, kazao nam je.

Komentara 9

Avatar TvojUjko
TvojUjko
08:36 06.11.2021.

Ovo je žešća izdajica, predao Crnu Goru u ruke SPC i chetnicima, ti si Abazovicu kriv za rat koji se skoro dogodio u CG

DR
drugPlenky
08:12 06.11.2021.

Bez Dritana nebi bilo prosrpske vlade u Crnoj Gori, i sad on pametuje

AL
alzamalo
10:31 06.11.2021.

Prodaje maglu.. spika o razlozima krize je suplja,, lova je uvijek bila pokretac svega i svacega ovdje je u pitanju iskčjucivo velikosrpska "mafija"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?