Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
10.02.2016. u 10:19

Branislav Petković, zamjenik načelnika općine Lovran, jedan je od onih političara čiji doprinosi moralnom relativizmu najčešće prolaze “ispod radara” šire javnosti, što je prava šteta jer su njihove niti sastavni dio hrvatskog političkog tkanja

Branislav Petković, zamjenik načelnika općine Lovran, jedan je od onih političara čiji doprinosi moralnom relativizmu najčešće prolaze “ispod radara” šire javnosti, što je prava šteta jer su njihove niti sastavni dio hrvatskog političkog tkanja. Uglednog člana HNS-a u toj maloj liburnijskoj općini ovih je dana prozvala vijećnica Đurđica Tancabel (HSU) i zatražila njegovu ostavku zbog dugovanja tvrtke Neptun općini Lovran.

Dugovi u ukupnom iznosu od 134.000 kuna nastali su višegodišnjim neplaćanjem zakupa općinskog poslovnog prostora, komunalne naknade i poreza na tvrtku.

Ni prva ni posljednja tvrtka u dugovima, ali je ova zanimljiva jer joj je direktor Ivan Petković, dogradonačelnikov sin. Prozvani Branislav Petković, prema pisanju Novog lista, ne misli dati ostavku zbog dugova Neptuna. Kaže da ne osjeća moralnu odgovornost i pravno nema ništa s tom tvrtkom. Naravno da nema kada je tvrtku u dugovima u skladu sa zakonom prenio na sina zbog stupanja na dužnost donačelnika i elegantno izašao iz situacije u kojoj bi bio dužan sam sebi, odnosno njegova tvrtka dugovala bi općini koju vodi. A to bi ipak bio sukob interesa vidljiv iz aviona.

Komentara 1

JO
jozomali
18:27 11.02.2016.

Petković neće moći zadržati svoj posao, ali to nije sve, sprema se ovrha.....a ovakvi su Hrvatsku i posadili na koljena! sad je red da vrate i plate kamate!....a onda i malo u zatvor! jer je to kažnjivo djelo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije