Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Doktor Škoro i njegovi doktori nisu donijeli lijek, već splet političkih dijagnoza

18.08.2021. u 14:36

Što od sve te papazjanije imaju građani? Njihovi birači gorko otrežnjenje, oni ostali pak utjehu što s političke scene nestaje nakupina koja je, malo je nedostajalo, mogla vladati Zagrebom, a sutra i ostatkom Hrvatske

Komentara 2

DU
Deleted user
09:03 19.08.2021.

Jel doktorka.

GO
goran2hr
07:47 19.08.2021.

DP nije nešto za pohvaliti, a očito su i "krtice" odradile svoje, pa je izgledan i raspad. Međutim, takvi kakvi jesu, sigurno su manje zlo od HDZ-a, SDP-a, SDSS-a, Možemo i njihovih satelita. Kakvu je to štetu ili zlo hrvatski narod doživio od DP, za razliku od onih koji nam se smjenjuju na vlasti? Ono, "gorko otrežnjenje"?! Pravo otrežnjenje bi bilo smijeniti HDZ-SDP koordinaciju (ta dva krila KPH) i da više nikada ne čujemo za njih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije