Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Crna Gora je najopasnije mjesto u Europi. Kaos može pogoditi Dubrovnik

19.09.2021. u 08:31

Realniji su u Crnoj Gori novi izbori nego građanski rat koji bi ugrozio naš turizam i Hrvate u Boki kotorskoj. Iako, događanja su eksplozivna na hrvatskim južnim granicama, u Crnoj Gori. Tamo vlada potpuni kaos, ni godinu dana nakon izbora nema prave stabilne vlasti, a oko malene Crne Gore oblijeću puno jači igrači koji žele, da se balkanski izrazimo, ušićariti i ostvariti korist za sebe u tom kaosu.

Komentara 57

HU
Hubrvi
10:30 19.09.2021.

Gdje god je SPC-a prisutna,, tu je opasnost rata velika. Za vrijeme Domovinskog rata SPC-a je blagoslivala "srpske junake" koji su klali, protjerivali i palili po Hrvatskoj. Nikada niti jednom rijecju nije ta t.zv. crkva osudila zlocine kao n.pr. one u Vukovaru (Ovcara), Laslovu ili Skabrnji i stotinama drugih hrvatskih sela i gradova. Nikada niti jednom rijecju nije osudila protjerivanje Hrvata i zvjerstva "srpskih junaka". U protivnom SPC-a je blagosljivala od srpskih hordi okupirana podrucja. Cak je i njezin Patrijarh dosao prije Oluje u Knin da bi blagoslovio srpsko oruzje. Nikada nije osudila, a kad bi bila crkva onda bi morala, rusenja katolickih crkava i preoravanjja katolickih groblja. SPC je najvece zlo zadnjih stoljeca na Balkkanu.

DU
Deleted user
10:18 19.09.2021.

Crna Gora je opasna zbog SPC I chetnika

YE
yelloman
09:17 19.09.2021.

Rusija odavno želi vojnu bazu na Jadranu. Zato su i pokušali državni udar u Crnoj Gori 2016. Sada to rade perfidnije preko Srbije i SPC.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije