Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Cijepljenje ‘preko veze’ uvjerljiviji je argument od prisile i prijetnji

31.07.2021. u 21:41

Ironija je da su oni koji se najviše pozivaju na vjeru u znanost sada postali najveći zagovornici totalitarnog pristupa cijepljenju. Apsurdno je da su to, kao po nekom pravilu, istovremeno i najveći zagovornici prava na odlučivanje o vlastitom tijelu

Komentara 5

EM
embark
22:02 31.07.2021.

Jel su ovi iz Večernjaka počeli BOJKOT HINE? Čak i oni prenose o 200.000 ljudi na ulicama Pariza u prosvjedima!

Avatar @promatrač
@promatrač
22:11 31.07.2021.

WIKIPEDIA obrisala IZUMITELJA mRNA TEHNOLOGIJE! STALJINISTIČKO-KOMUNISTIČKA CENZURA U SVIM SFERAMA DRUŠTVA OZBILJNO NAPREDUJE ... Wikipedija Dr. Roberta Malonea više ne opisuje kao izumitelja mRNA tehnologije, jednostavno je izbrisan. Umjesto njega, sada je izumitelj osoba koja ne izražava nikakvu kritiku premama cjepivu. Malone je nedavno javno upozorio na "cjepiva" protiv Covida. Svatko tko sada traži informacije o izumitelju mRNA tehnologije na Wikipediji na engleskom jeziku više ga neće pronaći. Arhivirana verzija članka Wikipedije od 14. lipnja 2021. još uvijek jasno navodi Malonea kao tvorca i prvog istraživača mRNA tehnologije.

DU
Deleted user
21:57 31.07.2021.

"Aje mi vidi ono za jednu Pfizerovu?" :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije