Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DENIS ROMAC

Balkan je opet bačva baruta, Europa ne zna što bi s njim

05.10.2021.
u 19:05

Predstojeći samit Unije i zapadnobalkanskih čelnika mogao bi postati prvi koji će biti okončan bez formalne potpore proširenju u zaključcima. Umjesto europske perspektive, u završnoj izjavi trebala bi se naći potpora uklanjanju komunističkog nasljeđa, u skladu s rezolucijama Vijeća Europe i Europskog parlamenta na tu temu, i to na prijedlog slovenskog premijera Janeza Janše, koji je prošle godine šokirao Bošnjake kada je genocid u Srebrenici povezao s komunističkom ideologijom, a zatim i prijedlogom o povlačenju novih granica na Balkanu.

Komentara 18

Avatar TvojUjko
TvojUjko
19:18 05.10.2021.

Problem je samo Servija, izvor problema, dok se Balkan ne udrzi i rasbuca ih nazad u Indiju

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
19:25 05.10.2021.

Neka potpale fitilj . Ali neka nas ovaj put puste do kraja a ne da nas zaustavkjaju kao proški out kod Banja Luke

HT
horvat.t
19:17 05.10.2021.

Oduvijek je parola bila slaba srbija jaka jugoslavija, znači treba srpske fašiste i SPC, što je isto staviti na svoje mjesto i evo mira u Jugi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?