Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
02.10.2021. u 10:43

Hrvatska prvi put u povijesti ima vlast nad svojim morem

Komentara 4

VI
Vivian
14:27 02.10.2021.

Kao i vecina gledatelja, koji su pratili epizode dokumentarnog filma 'NDH' ,Hrvoja Klasica, autor clanka gospodin Ivkosic je ispravno uocio da su dosadasnje epizode, nista vise nego obicna jugokomunisticka laz i propaganda i da tu nema povijesne istine. Ispada da je Ustaski pokret osnovan iznimno radi uspostave nekakvog fasizma i nacizma, i to kada jos fasizma ni nacizma nije bilo ni u Njemackoj, a ne radi oslobadjanja Hrvatske od tadasnje monarho-fasisticke i velikosrpske diktature. Tako i danas u slobodnoj Hrvatskoj slusamo istu laznu propagandu kao i u bivsoj drzavi.

VI
vidum
09:21 03.10.2021.

Još ako ste obožavatelj komaraca......

FR
francekmali
12:37 02.10.2021.

Ako želite kao veliki Hrvat biti 100 %sigurni od zakona izaberite Međugorje kao VEEEELIKI hrvatski domoljub Zdravko Mamić!!! Eto sada bez brige i siguran pljuje po državi koju je NEIZMJERNO VOLIO !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije