Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'srpski svet'

Agresivna Srbija je prijetnja Hrvatskoj. Crna Gora je prva meta, na redu su BiH i Kosovo

12.09.2021.
u 07:35

Srbija se ne može pomiriti s odlaskom Crne Gore, ali Agresivna i arogantna Srbija također postaje stalna prijetnja s kojom će se i Hrvatska morati suočiti, osobito što europski čelnici implicitno podržavaju Vučića, o čemu svjedoči i sutrašnji oproštajni posjet njemačke kancelarke Angele Merkel Beogradu

Komentara 275

Avatar IvanR
IvanR
07:39 12.09.2021.

Dajte više te Rafale, koštaju jedan bolji turistički mjesec, mir u kući.

SI
siskic
10:27 12.09.2021.

Hrvati trebaju uzeti i izboriti se za svoju vojvodinu i sve do banja luke pripojiti matici Hrvatskoj, jer to je i bilo Hrvatsko. pa nek vučić i porfirije srbuju koliko im volja.

DU
Deleted user
07:52 12.09.2021.

Smrdhin je najvece zlo na planetu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?