Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za dobro jutro

Prekrasna i bujna Severina selfijem pozdravila obožavatelje

Severina Vučković selfie
Foto: Facebook
1/2
27.09.2014.
u 14:38

Uoči nastupa snimila je selfie bez šminke i na društvenoj mreži se pohvalila kako dobro izgleda

Severina Vučković pozdravila je svoje obožavatelje ranojutarnjim selfijem iz Rotterdama. Uoči nastupa snimila je selfie bez šminke i na društvenoj mreži se pohvalila kako dobro izgleda. Pozirala je u crnom grudnjaku i čipkastom topu koji dodatno naglašava njezine bujne grudi.

Pjevačica često svoje obožavatelje počasti fotografijom bez šminke i iz kreveta"Dobro jutro, Rotterdam", napisala je uz fotografiju.

>> Severina kupuje luksuzan stan na beogradskom Dedinju?

>> Severina se pita što obući, pomozite joj da odluči

Ključne riječi

Komentara 27

ST
strsljen2013
16:28 27.09.2014.

Plaćeni oglas opet u isto vrijeme kad sjedaju Milanove pare.

BU
bubica166
15:01 27.09.2014.

u mojoj ulici živi barem 10 ljepših žena od Severine,Nives itd,,,,,pa nitko ne piše onjima,,,,,,,,pitam se dragi novinari sa kakovim ženama to vi živite kad vam je to sve "lijepo"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SE
sestrićna
15:20 27.09.2014.

cica do jaja..ali doslovno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije