Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što vi mislite

Tko je ostavio najbolji dojam u drugoj TV debati?

kolaž
Foto: Pixsell
22.12.2014.
u 23:20

U sučeljavanju koje je vodio Mislav Bago kandidati su, između ostalog, debatirali o ustavnim promjenama, o tome imaju li povjerenja u tajne službe, o pomilovanjima, lustraciji, monetizaciji autocesta...

Na Novoj TV večeras smo gledali drugu televizijsku debatu u kojoj je sudjelovalo svih četvero predsjedničkih kandidata. U sučeljavanju koje je vodio Mislav Bago kandidati su, između ostalog, debatirali o ustavnim promjenama, o tome imaju li povjerenja u tajne službe, o pomilovanjima, lustraciji, monetizaciji autocesta...

Predsjednički kandidati Ivo Josipović i Kolinda Grabar Kitarović bili su blaži u svojim komentarima, a Milan Kujundžić i Ivan Vilibor Sinčić žešći.

O tome tko je od kandidata na vas ostavio najbolji dojam možete se izjasniti u anketi.

>> Josipović i Grabar Kitarović odgovorili Sinčiću : Bin Laden je mrtav

Komentara 226

DA
Djeca_Arbata
23:50 22.12.2014.

Pa naravno gospođa Kolinda...dama...mi Hrvati želimo takvu predsjednicu...lijepu...najljepšu...

Avatar Debeli14
Debeli14
23:48 22.12.2014.

J(ug)osipovic napada Kolindu kao sto je ugovorila za HR firme u nato-u, a jedini dio industrije koji je zdrav i konkurentan je vojna industrija koja radi po nato standardima... Bravo Kolinda, 28.12, a najkasnije 11.1. frigajte lignje na proslavi!

LA
lacius
23:37 22.12.2014.

Konačno ćemo imati ženu za predsjednika!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije