Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gaf tjedna

Tko će o čemu nego čelnica SDP-a i Vlade o šarenim lažama

Milanka Opačić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
04.01.2015.
u 12:15

Ministrica Milanka Opačić uvrijedila 16 posto glasača

Potpredsjednica Vlade Milanka Opačić kazala je u izbornoj noći za predsjedničkog kandidata Ivana Sinčića da je šarena laža jer daje nerealna rješenja za probleme ljudi koji su glasali za njega.

Tako je prema njenu mišljenju više od 16 posto glasača nasjelo na Sinčićeve laži. Milanka Opačić tom je izjavom učinila medvjeđu uslugu Ivi Josipoviću koji je kandidat njene stranke na predsjedničkim izborima i u čijem je izbornom stožeru te riječi izrekla, a koji bi u drugom krugu za pobjedu trebao privući što više glasača Ivana Sinčića. Osim toga, riječi o šarenoj laži izrekla je potpredsjednica SDP-a, stranke koja je na prošlim parlamentarnim izborima glasačima ponudila Plan 21, koji je ispao jedna golema šarena laža jer od njegove provedbe nije bilo ništa.

Opačić je usto i ministrica socijalne politike i mladih, resora u kojem najviše djeluje Živi zid Ivana Sinčića i koji pomaže najugroženijim slojevima ovog društva, a koji su to rezultati ministrice Milanke Opačić?

>>Iz Sinčićeva stožera uzvratili Opačić: Vaša politika je politika propasti Hrvatske!

>>A sad ulizivanje Sinčićevim biračima i apstinentima

Komentara 42

GU
gustirna
12:24 04.01.2015.

Zasto nam ne donosite pisanje americkih medija kako srbija vlada hrvatskom ucjenom milanovica i josipovica dokumentacijom o zlocinima njihovih tatica.....cak im je srbija uspjela instalirati 10 ministara srba od 21 clana vlade koji cuvaju interese srbije i regiona.....

Avatar Arsendiklic
Arsendiklic
12:23 04.01.2015.

Milanka je pura .

KL
Klarahrv
12:20 04.01.2015.

Opancicka i cijela vlada su kako ona kaze; sarena laza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije