Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sinčić O sučeljavanju

'Pogledate neki dobar film, a na laži koje vam serviraju ono dvoje kandidata samo se nasmijte'

Ivan Sinčić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
04.01.2015.
u 23:20

Ivan Vilibor Sinčić, koji je u prvom krugu predsjedničkih izbora bio na trećem mjestu sa 16 posto glasova, na Facebooku je komentirao sučeljavanje Ive Josipovića i Kolinde Grabar Kitarović.

Ivan Vilibor Sinčić, koji je u prvom krugu predsjedničkih izbora bio na trećem mjestu sa 16 posto glasova, u tijeku RTL-ova sučeljavanja Ive Josipovića i Kolinde Grabar Kitarović preko Facebooka je savjetovao građanima da bi bilo bolje da pogledaju dobar film.

"Od srca vam savjetujem da, kao ja, pogledate neki dobar film večeras, a na laži koje vam serviraju ono dvoje kandidata, samo se nasmijete", napisao je Sinčić u statusu.

 

 

"Želim vam napomenuti da je gospodin Josipović, koji se odjednom bori protiv deložacija, i dalje aktualni Predsjednik RH, a mi svejedno imamo ovaj mjesec 6 zakazanih deložacija iz jedinog doma", naglasio je Sinčić u svom statusu. 

>>'Josipović bi volio imati odnos s Milanovićem kakav ja imam s Karamarkom'

>>Tko je ostavio bolji dojam u prvom sučeljavanju: Josipović ili Grabar Kitarović?

Komentara 142

Avatar viki_nuland
viki_nuland
23:38 04.01.2015.

Od samog zacetka Hrvatska je duopol HDZ-a i SDP-a, koji se samo izmjenjuju na vlasti a drzava polako ali sigurno nestaje i tone li tone.

BA
baniček
23:26 04.01.2015.

Vilibore, ni ja ne podnosim ovo dvoje mafijaških predvodnika, ali ne mogu ni podržati tebe koji se zalažeš da se dugovi ne moraju vraćati....i ja bih digao kredit da ga ne moram vratit, ali netko umjesto mene onda mora.

SW
swagolino
00:43 05.01.2015.

A šta ste očekivali da će podržati vašu dragu Kolindicu? Čovjek je i dobio relativno puno glasova baš zato što je pljuvao po tim licemjerima (Kolindi i Josipoviću), i sad bi on trebao govorit glasačima da glasaju za nju? Ne ide to tako

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije