Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
13.01.2015. u 08:37

U izbornoj noći dobili smo prvu predsjednicu, ali rođena je još jedna zvijezda. Profesor Jakov.

Jakov Kitarović, suprug nove predsjednice RH, vjerojatno se nadao uspjehu Kolinde Grabar-Kitarović na siječanjskim izborima, ali teško da je i u snu mogao očekivati kako će i sam postati popularan. U izbornoj noći, kada je dopratio suprugu na pozornicu u zagrebačkom Hypo centru, više od tisuću okupljenih simpatizera spontano je počelo skandirati „Jakove, Jakove“, a pravu euforiju izazvala je nova predsjednica kada ga je razdragano potapšala po glavi. U izbornoj noći dobili smo prvu predsjednicu, ali rođena je još jedna zvijezda. Profesor Jakov.

Proglašena hrvatska oaza u okolici Rijeke

Ervin Radetić, načelnik općine Jelenje, rodnog mjesta nove hrvatske predsjednice ne krije oduševljenje rezultatima izbora pri čemu je ponosan što je u „svojoj“ općini Kolinda Grabar-Kitarović glatko pobijedila sa 65:35. „Općina Jelenje jedina je plava točka u crvenoj Rijeci, a od danas posjetitelji Jelenja mogu reći da su dolaskom u našu općinu stigli u Hrvatsku“, izjavio je Radetić Novom listu. Posebno kada dolaze iz smjera Slovenije od koje Jelenje dijeli samo šuma.

Šefica Josipovićeve kampanje očekivala tješnje rezultate

Tamara Obradović Mazal, šefica kampanje Ive Josipovića, kaže da je „znala da će biti tijesno“, ali je ipak „očekivala tješnje rezultate“. Koliko tijesne? Da presudi jedan glas pa da oni koji nisu glasali pomisle kako su presudili.

Optužila HDZ za krađu i izvlačenje starih glasača

Ingrid Antičević-Marinović, saborska zastupnica SDP-a, teško je podnijela poraz u izbornoj noći pa je u Novinarskom domu čak uvjeravala novinare Jutarnjeg da je pobjeda Kolinde Grabar-Kitarović „posljedica HDZ-ova varanja, odnosno krađe“, što nije ničim potkrijepila uzdajući se valjda u svoju devizu „pipl mast trast as“. Antičević-Marinović rekla je da su članovi HDZ-a „izvukli sve stare i bolesne koji ni ne znaju za koga će glasati“ uvrijedivši time i nemoćne glasače i Brkićeve stranačke aktiviste. Zastupnica kao da je zaboravila da je smisao političke borbe privlačenje neodlučnih glasača i onih koji bez “poguranca” neće doći do glasačke kutije.

>> Profesor Jakov posvetio se obitelji i političkoj karijeri supruge Kolinde

Komentara 7

Avatar Becarina
Becarina
11:11 13.01.2015.

Prvo polurijeme smo dobili ,dobiti cemo i cijelu uakmicu ! Do pobjede !

MI
Mirnadob
13:44 13.01.2015.

Zaista me je sramota da sam rodjena u Hrvatskoj,ovdje komentatori,vise izroda nego hrvata domoljuba. Imat ce nova predsjednica puno posla,i tebat ce joj puno strpljenja,da odvoji "zito od kukolja" i napravo od HR jednu Europsku zemlju.

HR
hrvatska91
11:59 13.01.2015.

Jaaakoveee...Jakoooveeee ! Bravo, Jakove za sve do sada... moraš nam i dalje podupirati i čuvati našu Prvu damu i Predsjednicu. :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije