Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vigilare

Novi hrvatski konzervativci dali podršku Kolindi Grabar-Kitarović

Kolinda
Foto: Grgur Žućko/PIXSELL
09.01.2015.
u 15:54

Gledajući cjelokupnu sliku i djelovanje kandidata, Vigilare, tj. neformalni pokret novih konzervativaca, na predsjedničkim izborima 2015. daje svoju podršku Kolindi Grabar-Kitarović

Svjesni da ni jedan kandidat nikada ne može biti savršen u svim aspektima, novihrvatski konzervativci podržavaju izbor predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović, naveli su u svom priopćenju za medije.

– Gledajući cjelokupnu sliku i djelovanje kandidata, posebno prema svjetonazorskim i nacionalnim pitanjima, Vigilare, tj. neformalni pokret novih konzervativaca, na predsjedničkim izborima 2015. daje svoju podršku Kolindi Grabar-Kitarović – kratko i jasno su podržali HDZ-ovu kandidatkinju.

>> Udruga Vigilare pozvala na akciju protiv premijera Milanovića

Komentara 23

FA
Fake
16:09 09.01.2015.

Tako je,glas Kolindi je glas za svjetlo u tunelu crnila do kojeg nas je dovela ova najnesposobnija vlada zajedno sa ovim koji je spavao 5 godina i sada odjednom nudi plan i program.Kasno je druže,trebao si se usprotiviti svojima na vlasti koji put ali tada bi izgubio njihove glasove.Zato,nadam se da si u nedjelju gubitnik.

SA
santos008
17:26 09.01.2015.

Ova zena zraci optimizmom snagom,voljom svim onim sto je pozitivno ,dok Josipovic podsjeca na nadimak koji mnogi koriste u komentarima,a o m.dima nema ni govora

BA
batman
16:15 09.01.2015.

Za Josipovića glasaju masoni,antikristi,iluminati i oni koji imaju kvocijent intel. manji od 40!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije