Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osim Sinčića

Kardinal Bozanić primio predsjedničke kandidate

 bozanić
Foto: Zagrebačka nadbiskupija
25.12.2014.
u 17:44

S Kaptola poručuju da se Crkva nije htjela uključivati u predizbornu kampanju pa nikoga nisu primali, ali su kandidati tražili da ih kardinal primi kako bi mu mogli čestitati Božić

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić primio je nakon danje mise na svetkovinu Božića u Nadbiskupskom dvoru u Zagrebu, predsjednika i predsjedničke kandidate Ivu Josipovića, Kolindu Grabar Kitarović i Milana Kujundžića, te njihove pratnje, koji su izrazili želju čestitati mu Božić.

S Kaptola poručuju da se Crkva nije htjela uključivati u predizbornu kampanju pa nikoga nisu primali, ali su kandidati tražili da ih kardinal primi kako bi mu mogli čestitati Božić.

Četvrti kandidat Ivan Vilibor Sinčić nije tražio da ga Bozanić primi.

>> Josipović, Grabar Kitarović i Kujundžić na misi kod Bozanića, Sinčić nije želio u prve redove

Komentara 40

NI
ninja72
18:01 25.12.2014.

Ako je netko ateista, sto ima onda traziti u crkvi?

Avatar Aristarh
Aristarh
18:24 25.12.2014.

I Kardinal Bozanić se u propovijedi zapitao : kako to da su naši radnici vani veoma cijenjeni i traženi a u Hrvatskoj sve naopako. Odgovor je : vani rukuvode pametni a u Hrvatskoj podobni. Brodosplitom sad rukovodi pametan. Rezultati nećeneće izostati iako mu vlast samo otežava.

GO
Gomila
19:28 25.12.2014.

Josipovic nevjeruje u boga a dosao u crkvu za glasove pokvaren u dusi i mozgu eto hrvatska ima presjednika jadnika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije