Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grabar Kitarović:

Ja sam otišla iz Sanaderove Vlade, a Josipović se nije ogradio od Milanovića

Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/7
29.12.2014.
u 19:31

– Josipović je sukrivac za stanje u kojem se danas nalazi država – kazala je HDZ-ova kandidatkinja

– Pobjede nema u prvom krugu, pobjeda je u drugom krugu. Ali ono što je pobijedilo jučer jest Hrvatska koja želi promjene – kazala je u intervju RTL-u HDZ-ova predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović.

Naglasila je da je razlika između Josipovića i nje minimalna, a u drugom krugu računa na glasove "svih birača, pa i onih Ive Josipovića". – Gotovo 90 posto ljudi će vam reći da Hrvatska ide u krivom smjeru, a gospodin Josipović kaže da je to pravi put – kaže Grabar Kitarović.

Josipović je sukrivac za stanje u kojem se danas nalazi država

Smatra da je dobro da se na političkoj sceni pojavila osoba "kao što je gospodin Sinčić". –  I njegovi birači očito su ti koji su predstavili taj nekakav najveći otpor trenutnoj političkoj eliti koja nas je dovela u ovu situaciju, da se nalazimo u teškoj gospodarskoj i socijalnoj krizi. Gospodin Sinčić i ja možda se razlikujemo u metodama kojima bismo željeli doći do konačnog cilja. Ali odgovorno tvrdim da su naši ciljevi isti. Borit ću se za svakoga, za one koji su u blokadi, koji imaju kredite u švicarcima, koji grcaju u dugovima i kreditima. Za sve one koji su danas izgubili dostojanstvo, dostojanstvo obitelji, dostojanstvo doma – kazala je Grabar Kitarović.

Poruke Zorana Milanovića i Ive Josipovića građanima da su u HDZ-u isti oni koji su do prije tri godine bili kriminalna organizacija, Grabar Kitarović je nazvala "strašenjem naroda". – Nažalost da, bilo je korupcije u HDZ-u i HDZ se obračunao s korupcijom u svojim redovima. Bivši premijer je u zatvoru, mi krećemo dalje. Ja sam bila članica prve vlade Ive Sanadera, međutim, otišla sam iz te vlade – kazala je Grabar Kitarović i dodala da se Josipović nije ogradio od vlade Zorana Milanovića koja vodi "bezidejnu i bešćutnu" politiku. – Ivo Josipović je sukrivac za stanje u kojem se danas nalazi država – zaključila je Kolinda Grabar Kitarović.

>>Grabar-Kitarović za Večernji: Osnovat ću ured za zviždače u sastavu Ureda predsjednika

>>Josipović: Sinčić i ja zajedno igramo na istom terenu

Komentara 59

LA
Laura Anny
19:58 29.12.2014.

Bravo, pokazi kako zena vodi drzavu. Hrvaticu na vrh Hrvatske.

DR
Drzinedaj
20:01 29.12.2014.

Josipović je krivac, saučesnik, držao lojtru Zoranu, moraju odgovarati obojica

Avatar Django
Django
19:47 29.12.2014.

Možda i ne znamo tko je Kolinda, ali zato vrlo dobro znamo tko je Josipović. Gotovi ste!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije