Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Predaja malih oglasa

Predaja malih oglasa za tiskano izdanje Večernjeg lista

Klikom na "Predaj oglas u VL" prebacujemo vas na www.njuskalo.hr - ovlaštenog partnera za internetsku predaju malih oglasa Večernjeg lista
Nazad na Večernji list
Predaj oglas u Večernji list

 

NAČINI I UVJETI PLAĆANJA

 

Kreditna kartica (AMEX, Diners, MasterCard, Visa)

Prihvaćanjem “kupnje” prebacit ćemo vas na stranice T-Com Pay Way sustava za provođenje online plaćanja kreditnim karticama!

paywayT-Com se brine o tajnosti i sigurnosti Vaših podataka prilikom autorizacije kreditnih kartica. Sigurnost podataka na ovim stranicama osigurana je korištenjem Secure Socket Layer (SSL) sigurnosnog protokola sa 128 bitnom enkripcijom podataka. Razmjena osjetljivih podatka (npr. brojevi kartica) između T-Com Pay Way sustava koji obavlja online plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja se korištenjem privatne mreže koja nema pristup na Internet i potpuno je zaštićena od neautoriziranog pristupa, korištenjem ISO 8583 protokola. T-Com u potpunosti onemogućava pristup podacima za koje sudionici u procesu kupovine nisu ovlašteni.

Opća uplatnica, Internet bankarstvo

Plaćanje možete izvršiti općom uplatnicom u svim poštanskim uredima ili internet bankarstvom bilo koje banke.

Svi oglasi i usluge naručeni za objavu nekim od ponuđenih oglasnih proizvoda/paketa naplaćuju se prije izvršenja. Kupac/oglašivač prihvaća plaćanje iznosa cijene proizvoda prikazanog na stranicama za predaju, pregled i potvrdu oglasnog proizvoda. Kupac može otkazati objavu/plaćanje oglasa u bilo kojem trenutku
do konačne potvrde plaćanja iznosa na stranicama T-Com PayWay-a ili izvršenja doznake općom uplatnicom ili internet bankarstvom.