Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Požar u novom zagrebu

U dvorištu kuće palio otpad, zapalio i gume i zasmrdio kvart

požar
Foto: Sergej Novosel Vučković
1/2
30.10.2014.
u 16:30

Vlasnik autolimarske radionice u Sloboštini htio se riješiti glomaznog otpada na svoj način, umjesto da ga odveze na propisno mjesto u reciklažno dvorište

Gusti crni dim prije nekoliko minuta nadvio se nad Sloboštinom u Novom Zagrebu. U Nežićevoj ulici, u dvorištu obiteljske kuće gdje je i autolimarska radionica, vlasnik je palio otpad sakupljen na gomilu.

Kako je ondje bilo i starih guma, ubrzo se stvorio gusti crni dim, čiji je smrad alarmirao susjede koji su odmah zvali vatrogasce. Vlasnik iznenađen dimom, koji se na ovaj način očito htio riješiti glomaznog otpada umjesto da naruči poseban odvoz, sam je počeo gasiti vatru vodom iz gumenog crijeva, ali su stigli vatrogasci i za petnaestak minuta ugasili požar.

Jeste li u blizini požarišta? Šaljite svoje fotografije na javi@vecernji.net.

Ključne riječi

Komentara 4

BV
BeLa-Vg
16:53 30.10.2014.

Imate Pixsell kao sestrinjsku firmu i vi stavljate slike okinute VGA kamerom? Kaj nitko od fotografa nije mogao izać i okinut pa makar jednu sa stubišta? Sramota.

Avatar žič
žič
17:45 30.10.2014.

treba ga dobro,,rebnut,,po žepu pa mu takve gluposti više ne buju padale na pamet,pa dim od gume je opasan,otrov....

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
21:41 30.10.2014.

Što niste napisali prezime (KOS) vlasnika ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije