Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
30.05.2012. u 12:00

Splitski gradonačelnik, besramno skrenuvši smjer kretanja povorke ponosa s Rive, skrenuo je i pozornost javnosti s golemog podbačaja od 250 milijuna kuna u gradskom proračunu.

Željko Kerum, splitski gradonačelnik, besramno skrenuvši smjer kretanja povorke ponosa s Rive skrenuo je i pozornost javnosti s golemog podbačaja od 250 milijuna kuna u gradskom proračunu. A da se Splićani ne bi bavili tom sitnicom, Kerum ih je lijepo posvadio oko trase Split Pridea. Zavadi pa vladaj.

Sve manje vlakova i sve više strojovođa

Siniša Hajdaš Dončić, ministar prometa, najavljuje ukidanje 156 vlakova što će samo povećati višak zaposlenih u HŽ-u. 
A i bez ukidanja linija, piše Jutarnji, u HŽ-u ima više prometnika nego kilometara pruga, a strojovođe rade deset sati na tjedan. Nakon uvođenja novog voznog reda, radit će još i manje.

Sanaderov punac izbjegao sud, ali još nije i Slavka Linića

Ivo Šarić, Sanaderov punac, zatražio je brisanje svojih iskaza koji su teretili zeta rekavši prostodušno “Ako sam nešto rekao, neka se to ukine.” Ali teško je “ukinuti” sve račune i čudno stečenu imovinu. Šarić će ipak odgovarati, ako ne na sudu, a onda u Poreznoj upravi. Linić ga čeka, a miriše na jugo.

Komentara 37

RI
Ringo
12:43 30.05.2012.

Treba tu povorku srama ukinuti, a ne skrenuti.

VI
Vid
12:49 30.05.2012.

Povorka ponosa ? Cime se ovi politicari bave i sto ove ljevicarske medije uporno guraju na naslovne stranice . Koliko ce to radnih mjesta ostvariti ta povorka? To bi svi trebali totalno ignorirati pa nek marsiraju sami sebi!

KS
kum stevica
12:29 30.05.2012.

Kad Ranko sad dođe u Split sa par tisuća žandara možda i fascinira splićane pa ga nagodinu izaberu za gradonačelnika.Da vlast ne nameće splićanima na silu ono što većina ne želi i da ih manje iritira ovakvi likovi poput Keruma nebi ni postojali u javnom životu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?