Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
28.09.2011. u 12:00

Peran je odbio mogućnost da se napravi reportaža iz Remetinca u pratnji profesionalnog kuhara

Branko Peran, ravnatelj Uprave za zatvorski sustav, pozivajući se na Zakon o pravu na pristup informacijama, zabranio je novinarima ulaz u zatvorske kuhinje. Peran je odbio mogućnost da se napravi reportaža iz Remetinca u pratnji profesionalnog kuhara, koji bi ocijenio što se i kako jede iz zatvorskih tanjura, s objašnjenjem da je riječ o “profesionalnoj i službenoj tajni”. Kada već ne može zaustaviti curenje informacija iz istraga, vlast je odlučila skriti barem recept za zatvorski grah s kobasicom.

Ususret izborima

Čobanković preko noći skinuo 20 kilograma

Petar Čobanković, potpredsjednik Vlade, “smršavio” je za potrebe izborne kampanje 20-ak kilograma uz malu pomoć photoshopa. Šteta što se i stvarnost ne može ispeglati u kompjutorskom programu.

Okreće na jugo

Strikan Željko “puka” zbog svog netjaka Igora

Željko Kerum, splitski gradonačelnik, opet je “puka”, kako se sam izrazio u emisiji Radio Splita. Slom živaca doživio je jer “žena u banci” ne želi odobravati kredite na crno, bez papira i garancija, za gradske stanove u sedam nebodera koje tek treba početi graditi njegov nećak Igor. “Najradije bi iša’ na selo il’ otok di me niko ne zna. Briga me za izbore i za sve, to me više ništa ne zanima!”, poručio je uzrujani strikan Kerum.

Ne govori engleski

Ministar turizma koji se ne može zaposliti ni na recepciji


Damir Bajs, ministar turizma, prozvan je u Novom listu da je čak šest državnih milijuna provukao kroz tvrtku Sanamens, i to direktno, bez komplikacija poput javnih nabava. Slučaj je veoma nalik na operaciju Fimi media, no u ovom slučaju tvrtka je u vlasništvu Maje Šostar, sestre Zvonimira Šostara, a novac je isplaćen za pomoć pri organizaciji Dana hrvatskog turizma. Šteta što bar dio tog golemog novca ministar nije uplatio nekoj školi stranih jezika i u svom mandatu naučio bar osnove engleskog. Ovako smo u prilogu BBC-a kao hrvatsku posebnost predstavili ministra turizma koji ne govori ni jedan strani jezik.

Komentara 2

TO
Toni50
22:06 28.09.2011.

Posljednja je hrvatska tajna zatvorski jelovnik Miožete si misliti primitivizma iz te metropole kada neosuđeni premijer na primjer ima bosanski wc čučavac i madrace pune buha kako se prića- metropola gotovo EU Kroatija -balkanija ! !

OB
-obrisani-
06:01 29.09.2011.

To je samo zato sto bolje i kvalitetnije jedu ovi u zatvoru nego oni van njega. I redovitije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?